Evangelisch-Lutherse Gemeente Het Gooi

Logo PKN

Stemmig kaarslicht, stilte, de meeslepende cadens van de liederen uit Taizé, begeleid door ingetogen pianomuziek, vaak ondersteund door wisselende andere instrumenten. Zo komen al bijna twee jaar zinzoekers, twijfelaars, gelovigen, leden van verschillende kerken, niet-weters, meditatieven en nieuwsgierigen van alle leeftijden uit Naarden, Bussum en de Hilversumse Meent maandelijks bij elkaar rond het altijd aanwezige kruis. Een uur om op adem te komen, te verstillen in jezelf en je te laten inspireren. En voor wie wil een moment van ontmoeting, bij de aansluitende koffie en thee.

Ook dit seizoen is er iedere eerste woensdag van de maand om 20.00 uur in de Wilhelminakerk een Songs & Silence viering. We zijn het nieuwe seizoen in oktober gestart, de eerstvolgende viering is 7 november a.s. In december en januari zijn de vieringen in de Mariakerk. Altijd is er een uur van tevoren gelegenheid de liederen met het instant-koor in te zingen en alvast in de stemming te komen, onder leiding van Karin Kuijper-Bouwmeester.

Ook behoefte aan een uurtje levensadem? Graag ontmoeten we U bij een van de vieringen. Bent U geïnteresseerd en wilt U graag iedere maand een berichtje over de volgende viering ontvangen, of wilt U zelf meedoen bij de voorbereiding, inhoudelijk of muzikaal, laat het weten. Je bent van harte welkom!
André Bauke Kuijper (06 51327191) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.