Evangelisch-Lutherse Gemeente Het Gooi

Logo PKN

Voedselbak

Een paar weken geleden schreef de voorzitter van onze Voedselbank in een alarmerend artikel dat wij te maken hebben met een dalend aanbod van producten – en of u alstublieft wilt (blijven) helpen?
Dè gelegenheid om een doeltreffend antwoord te geven is natuurlijk de oogstdienst op 27 oktober. Is er een mooier moment denkbaar? Traditioneel staat er die zondag op het podium van uw kerk een prachtig kunstwerk van pompoenen, fruit, appels, peren, noten en wat ook maar lekker en gezond is. Dat wordt voor mij, als tijdelijke gast in uw midden, weer volop genieten van het uitzicht!
Uit het bericht van de voorzitter kon u opmaken dat het ons vooral ontbreekt aan houdbare levensmiddelen. Dat is nog steeds zo, ondanks de acties die wij heel geregeld voeren bij diverse supermarkten, scholen en in sommige wijken.
Uw bijdrage mag op 27 oktober dan ook best bestaan uit koffie, thee, rijst, blikjes vis, pasta en al die andere gewone dingen die in iedere doorsnee keukenkast te vinden (zouden moeten) zijn.

Eén ding is zeker: de Voedselbank is enorm dankbaar voor iedere bijdrage, hetzij in natura, hetzij financieel. Dat laatste kan op bankrekeningnummer: NL70ABNA0432736670.

Hartelijke groet en tot de 27e!
Barbara den Hartogh
06 1140 7537