Evangelisch-Lutherse Gemeente Het Gooi

Logo PKN

In 2002 is er een verdiepingskring gestart voor ouders met vragen over geloofsopvoeding o.l.v. onze predikant. Ondertussen is deze groep niet meer alleen bezig met geloofsopvoeding, maar met verdieping rond geloven in brede zin. De groep is ook uitgebreid met nieuwe leden in de leeftijdgroep van 20-65 jaar. Belangrijkste kenmerk van deze groep is dat ze werk, privé en kerkelijk actief-zijn combineren.

Aan het begin en het einde van het seizoen eten we samen. In de tussentijd komen we om de vijf a zes weken samen. Steeds bij iemand anders thuis. In de afgelopen 10 jaar hebben we samen vele boeken en thema's doorgenomen.

Afgelopen seizoen hebben we gewerkt met de vragen uit de Doornse Catechismus. Een prikkelend nieuw geloofskompas  verzorgd door een tiental predikanten.

We kijken terug op mooie avonden samen, nieuwe inspiratie en de nodige diepgang aangevuld met verrassende persoonlijke verhalen. Iedereen die op zoek is naar geloofsverdieping, bemoediging en onderling contact is van harte welkom.

Johan Vroegindeweij

 

De eerstvolgende bijeenkomst van de Verdiepingskring is bij Lenny van der Heijden, op de Regentesselaan 9 in Bussum, op dinsdag 31 oktober 2017, om 20.00 uur.

Meer informatie over deze kring is via ds. Willy Metzger beschikbaar.