Evangelisch-Lutherse Gemeente Het Gooi

Logo PKN

De kerkenraad van de Evangelisch-Lutherse gemeente vergadert √©√©nmaal per maand, in principe op de tweede donderdag van de maand. Deze vergaderingen zijn openbaar en vinden plaats in het Gemeentecentrum aan de Mecklenburglaan 52 of in de gemeentezaal aan de Bergweg 6. De leden van de kerkenraad of daartoe benoemde gemeenteleden vertegenwoordigen de gemeente in interkerkelijke activiteiten, zoals de Raad van Kerken, Netwerk Geloof en Samenleving, Werkgroep Oecumenische Vieringen, Pastores Convent, e.d.

De Diakenen houden zich naast deze taken bezig met bezoekwerk van ouderen en zieken en verlenen waar nodig sociale hulp en ondersteuning.

Samenstelling van de kerkenraad:

Predikant / Voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderling-Secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Ouderling-Kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dhr. F. Fuchs
   
Ouderlingen: Dhr. C. Claus
  Dhr. J. Vroegindeweij
   
 Diakenenen: Mevr. I.M. Volkerts-Gretna (vice voorzitter)
  Mevr. J. van Rossum-Bijlard
  Dhr. P. Wagner